чувашский

(Перенаправлено с чувашские)
Перевод

чувашский

ĉuvaŝa

чувашский

tschuwaschisch

чувашский

Chuvash

чувашский

chuvache; de Chuvachia

чувашский

tchouvache

чувашский

ciuvascio; dei ciuvasci

чувашский

czuwaski

чувашский

chuvaco, da Tchuváchia

чувашский

Çuvaş

чувашский

чуваський