углерод

Перевод

углерод

Kohlenstoff

углерод

carbon

углерод

탄소

углерод

węgiel

углерод

كَرْبُون, كربون

углерод

uhlík

углерод

kulstof, carbon, karbon, kulstof

углерод

άνθρακας, άνθρακας, κάρβουνο

углерод

carbono

углерод

hiili

углерод

carbone

углерод

ugljik

углерод

carbonio

углерод

炭素

углерод

koolstof

углерод

karbon

углерод

carbono

углерод

kol

углерод

คาร์บอน

углерод

karbon

углерод

cácbon, cacbon

углерод

углерод

koolstof

углерод

въглерод

углерод

carboni

углерод

karbono

углерод

süsinik

углерод

کربن

углерод

פחמן

углерод

कार्बन

углерод

szén

углерод

carbon

углерод

karbon

углерод

kolefni

углерод

carbonium

углерод

anglis

углерод

ogleklis

углерод

കാര്‍ബണ്‍

углерод

carbon

углерод

uhlík

углерод

ogljik

углерод

угљеник

углерод

kaboni

углерод

вуглець